Let op: U gebruikt een browser waarin de weergave van deze website niet optimaal is. Ga naar www.microsoft.com/ie om uw browser bij te werken

Nieuws - Investeren in de Winter

Geplaatst: 05 augustus 2013 om 15:40.

 

In de zomermaanden is het meestal komkommertijd. Voor mij is de voorbereiding juist in volle gang en zit ik veel op de fiets, sta op skeelers en loop ik hard. Daarnaast moet er ook gewerkt worden en is er ook ruimte om op vakantie te gaan. Maar als het augustus wordt komt het seizoen er toch echt snel aan, over 5 weken kan er al geschaatst worden en over 2 maanden is de eerste marathon.

 

Voor team CRV-Interfarms betekent dit dat de trainingen nog een stapje worden opgevoerd en er steeds specifieker wordt toegewerkt naar het nieuwe seizoen. Dit door met regelmaat te testen en veel samen te trainen. De laatste test gaf aan dat ik er goed voor sta. Dit geeft extra vertrouwen om de komende maanden hard door te trainen om in de winter weer mooie resultaten neer te zetten.

 

De wedstrijdkalender is inmiddels ook bekend en zo worden alle puzzelstukjes richting de winter ingevuld. Zo staat er nog een skeelerwedstrijd op het programma, op 7 september is Hallum, een lange en zware wedstrijd. om daarna voor het eerst weer de schaatsen aan te trekken.

 

De resultaten van het afgelopen jaar op de langebaan hebben er ook toe geleid dat ik me al geplaatst heb voor de kwalificatiewedstrijd voor het NK afstanden op de 5km. Hier ben ik erg blij mee en zal zorgen dat ik ook ga kijken wat ik nog meer kan laten zien op de langebaan. De marathons blijven wel echt het hoofddoel voor het komende seizoen!

 

Hoe het komende seizoen er voor mij uit gaat zien komt binnenkort online te staan.

 

 

 

» Volgende bericht: 17 september 2013 om 21:56 - Hallum
« Vorige bericht: 12 juni 2013 om 13:17 - NK skeeleren en zomerijs