Let op: U gebruikt een browser waarin de weergave van deze website niet optimaal is. Ga naar www.microsoft.com/ie om uw browser bij te werken

Nieuws - Nog een jaar CRV-Interfarms!!

Geplaatst: 09 april 2014 om 17:39.

 

Na een goed 2e seizoen voor CRV-Interfarms te hebben gereden, heb ik ervoor gekozen om ook in het seizoen 2014-2015 voor CRV-Interfarms uit te komen. Zoals al in het vorige artikel te lezen was ben ik erg tevreden over het afgelopen seizoen en daarbij ook de samenwerking met het team. Het was zo niet moeilijk om een keuze te maken waar ik het komende seizoen wilde rijden. De andere rijders van het CRV-Interfarms team hebben ook allemaal besloten om het komende seizoen voor CRV-Interfarms te blijven rijden, waardoor het gehele team hezelfde blijft. Hier ben ik erg blij mee omdat we zo verder kunnen bouwen waaraan we 2 jaar geleden begonnen zijn. Ik kijk dan ook uit naar de zomer die komen gaat waarin we weer een basis gaan leggen voor de winter!

 

In de zomer zullen we veel met het team gaan trainen, maar zal ik ook een aantal wedstrijden gaan skeeleren. Dit doe ik in de B-divisie voor het team Mijnten-Maple. Samen met Albert Nap zal ik een aantal para triathlons en duathlons rijden. Genoeg uitdagingen voor de zomer om in goede conditie aan het nieuwe schaatsseizoen te beginnen.

 

 

» Volgende bericht: 09 mei 2015 om 13:06 - Een nieuwe ploeg!
« Vorige bericht: 19 maart 2014 om 16:08 - Einde Seizoen