Let op: U gebruikt een browser waarin de weergave van deze website niet optimaal is. Ga naar www.microsoft.com/ie om uw browser bij te werken

Nieuws - Einde Seizoen

Geplaatst: 19 maart 2014 om 16:08.

 

Het seizoen is voorbij gevlogen en ook aan de natuur is niet te zien dat het winter is geweest. Toch hebben we er weer een seizoen op zitten. Voor mij het 2e seizoen dat ik in de ploeg van CRV-Interfarms schaatste onder trainer/coach Ynco de Vries.

 

Op kunstijs heb ik me weer goed kunnen laten zien en waren we als team sterker zodat we mooie dingen hebben laten zien. Als ploeg zijn we dan ook als 5e geeindigd in het eindklassement. Individueel hadden we ook succesen met de 2e plaats van Robert Post in het Jongerenklassement en de 3e plaats van Mart Bruggink in de marathon van Groningen. Daarnaast hebben we nog vele top 10 notingen gehaald met alle rijders van de ploeg. Wat de kracht van deze ploeg laat zien, alle rijders hebben een hoog niveau. Niet alleen de resultaten stemmen tot positivisme, maar ook de manier van rijden. We hebben ons meer laten zien als ploeg en soms ook de verantwoording genomen in de wedstrijden als dat moest. Helaas heeft dit nog geen overwinning opgeleverd over CRV-Interfarms.

 

Op natuurijs hebben we deze lijn doorgezet met een sterk collectief en een aanvallende manier van rijden. Door het gebrek aan wedstrijden op natuurijs en de weersomstandigheden heeft niet iedereen dat kunnen laten zien op natuurijs wat er wel in zit. Voor mezelf mag ik erg tevreden zijn over de resultaten op natuurijs. Alle wedstrijden heb ik in de top 10 gereden met als hoogtepunt de 2e plaats op het Open Nederlands Kampioenschap op Natuurijs aan de weissensee. Deze prestatie heb ik kunnen behalen door het goede rijden van de ploeg en de volle overgave die daar in zat. De begeleiding van het team is daar natuurlijk ook verantwoordelijk voor.

 

De ploegenachtervolging op de weissensee was dan ook een uitgelezen kans om de kracht van ons team te laten zien. Dit lukte waardoor we een mooie 3e plaats konden behalen en maar net de finale misten.

 

Als afsluiting van het seizoen mochten we de finale van de kunstijs competitie rijden in het Olympisch stadion in Amsterdam. Een geweldige omgeving om een keer een wedstrijd te rijden en een bewijs dat er veel mogelijk is om wedstrijden te rijden waar je maar wil.

 

Zoals ik al begon is het seizoen veelste snel voorbij gegaan en hebben de resultaten laten zien dat ik nog mee kan doen voor de prijzen. Volgend jaar zal ik er dan ook zeker weer bij zijn bij de start van het nieuwe seizoen om zeker weer voor een nieuwe overwinning te strijden!!

 

Nu een periode van rust, waarna ik weer ga trainen om fit aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen.

 

 

» Volgende bericht: 09 april 2014 om 17:39 - Nog een jaar CRV-Interfarms!!
« Vorige bericht: 27 december 2013 om 21:46 - Het jaar eindigen en beginnen met een NK!!