Let op: U gebruikt een browser waarin de weergave van deze website niet optimaal is. Ga naar www.microsoft.com/ie om uw browser bij te werken

Nieuws - Het jaar eindigen en beginnen met een NK!!

Geplaatst: 27 december 2013 om 21:46.

 

De eerste helft van het marathon schaatsseizoen vliegt voorbij. De wedstrijden volgen zich in rap tempo op en het nieuwe jaar staat al weer bijna voor de deur. Van een echte winter is helaas nog helemaal geen sprake. In Oostenrijk gelukkig al wel en zo kunnen we in ieder geval wel straks in het buitenland op natuurijs schaatsen. Voor de Nederlandse winter lijkt het nog even wachten...

 

Met het CRV-Interfarms schaatsteam rijden we goede wedstrijden en zijn we iedere wedstrijd voorin te vinden. een echte uitschieter heeft dit echter nog niet opgeleverd. Het is nog steeds wachten op de eerste podiumplaats, maar deze komt er zeker aan. Voor mijzelf geldt hetzelfde, de wedstrijden gaan goed, maar de uitschieter ontbreekt nog. Regelmatig zit ik mee in ontsnappingen en lukt het een ronde te pakken, maar net dat laatste zetje lukt nog niet. 

 

De komende week staan er belangrijke wedstrijden op het programma. Zondag 29 december staat het NK mass-start op het programma in Thialf Heerenveen tijdens het Olympisch kwalificatie toernooi. Dit NK gaat over 20rondes met verschillende sprints. Een korte wedstrijd waar veel spanning in zit. IK kijk naar dit NK uit en ben benieuwd hoe dit zal gaan. Voor mij is het namelijk de eerste keer dat ik een mass-start ga rijden. Daarnaast staat zondag 5 januari het NK marathon op het programma over 150rondes in Dronten. Een echte marathon in een koude hal. Dit heb ik al veel vaker mee gemaakt en hier kijk ik erg naar uit!

 

Deze weken is het mezelf goed verzorgen om zo klaar te zijn voor deze wedstrijden. Daarnaast rijden we ook nog gewoon de wedstrijden om de KPN-cup. Veel mogelijkheden om een keer te komen kijken dus!! of achter de tv, maar dat is veel minder leuk. Beide NK's worden namelijk live door de NOS uitgezonden.

 

 

» Volgende bericht: 19 maart 2014 om 16:08 - Einde Seizoen
« Vorige bericht: 04 november 2013 om 12:11 - De eerste wedstrijden