Let op: U gebruikt een browser waarin de weergave van deze website niet optimaal is. Ga naar www.microsoft.com/ie om uw browser bij te werken

Nieuws - Seizoensafsluiting: Clinic voor CRV managers

Geplaatst: 15 maart 2013 om 16:17.

 

De wedstrijden zitten er inmiddels op, maar voor ons als ploeg stond er nog een activiteit op het programma: Een clinic geven voor CRV. Het hoofdkantoor van CRV zit in Arnhem dus was de schaatslocatie snel gevonden: Nijmegen. Geen gewone ijsbaan van 400m, maar een ijsbaan van 333m gelegen op de eerste verdieping. Een erg leuke accomodatie om de clinic te geven.

 

We begonnen de avond met een voorstelronde over wie wij zijn en wat wij hebben gepresteerd als ploeg. Dit deden we niet in het Nederlands, maar ging in het Engels omdat er ook een aantal buitenlandse managers aanwezig waren. Na een gezellige eerste ontmoeting met een klein hapje en drankje. Daarna was het tijd om de schaatsen onder te binden. Het niveau van de deelnemers was verschillend, maar de gedrevenheid van iedereen was erg leuk om te zien. Ook hoe snel mensen progressie boeken met soms maar kleine aanwijzigingen. Zo ging de avond snel voorbij en na nog een paar leuke oefeningen moesten we het ijs al weer verlaten.

 

De avond werd nog afgesloten met een heerlijk buffet en nagepraat over de clinic, maar natuurlijk ook over agrarische zaken. Na deze avond was het seizoen echt helemaal ten einde voor het CRV-Interfarms schaatsteam en tijd voor een periode van rust.

 

Zelf rij ik nog een aantal langebaan wedstrijden om het seizoen helemaal af te sluiten en daarna neem ik ook mijn rust.

 

 

» Volgende bericht: 16 maart 2013 om 16:14 - Nog een jaar bij CRV-Interfarms!
« Vorige bericht: 15 maart 2013 om 16:08 - Kunstijs 3-daagse in 3 weken