Let op: U gebruikt een browser waarin de weergave van deze website niet optimaal is. Ga naar www.microsoft.com/ie om uw browser bij te werken

Nieuws - Nog een jaar bij CRV-Interfarms!

Geplaatst: 16 maart 2013 om 16:14. Laatste aanpassing: 18 maart 2013 om 14:54.

 

Het schaatsseizoen zit er inmiddels op en dan wordt ook meteen de vraag gesteld wat ik volgend jaar ga doen. Bij deze kan ik melden dat ik nog een jaar ga schaatsen voor CRV-Interfarms. Na een succesvol eerste jaar onder trainer en ploegleider Ynco de Vries hebben we besloten om deze samenwerking voort te zetten. Het eerste jaar is toch vooral wennen aan elkaar en kijken hoe alles werkt. Het klikte vrij snel met de ploeg en dat gaf meteen vertrouwen. Het verlengen van het contract was dan ook een logisch gevolg. Ik kijk dan ook nu al uit naar het seizoen dat komen gaat om nog betere prestaties te halen voor mezelf en met het team!

 

Naast mijn verlenging zijn er nog een aantal wijzigingen in de ploeg en is de hele ploeg bekend voor het nieuwe seizoen 2013-2014. Op de site van CRV-Interfarms staat deze info en ook andere schaatssites maken melding van dit nieuws. Hieronder de links:

 

-crv-interfarms.nl/nieuwe-rijders-bij-de-boerenjongens-van-crv-interfarms/

 

-www.schaatsen.nl/nieuws/2013-03-15-bruggink-en-post-naar-crv-interfarms

 

-www.skatingonline.nl/marathonschaatsen/crv-interfarms-trekken-bruggink-en-post-aan.htm

 

-www.rtvutrecht.nl/sport/949797/van-de-pol-langer-bij-crvinterfarms.html

 

 

» Volgende bericht: 20 maart 2013 om 19:00 - PR regen aan het einde van het seizoen op de langebaan!!!
« Vorige bericht: 15 maart 2013 om 16:17 - Seizoensafsluiting: Clinic voor CRV managers