Let op: U gebruikt een browser waarin de weergave van deze website niet optimaal is. Ga naar www.microsoft.com/ie om uw browser bij te werken

Nieuws - Een nieuwe ploeg!!

Geplaatst: 11 april 2012 om 12:24.

Na een lange periode van stilte is er nu weer nieuws! De laatste tijd heb ik me vooral bezig gehouden met het nadenken over de invulling van het nieuwe schaatsseizoen. Ik was (en ben) op zoek naar een nieuwe uitdaging en wilde daar een goede keuze in maken, vandaar dat deze beslissing even op zich heeft laten wachten. Na verschillende opties te hebben afgewogen kies ik nu voor de ploeg die afgelopen jaar onder de naam Interfarms opereerde.

 

Het komende seizoen staat deze ploeg weer onder leiding van Ynco de Vries. Hij heeft veel ervaring bij verschillende top ploegen en onder hem hoop ik weer een stap te kunnen maken. De verdere invulling van de ploeg en de naamstelling zullen binnenkort bekend gemaakt worden. 

 

Door de verandering van ploeg zal de website ook een verandering krijgen, hiervan zal ik jullie ook op de hoogte houden. Mocht jij hiervoor ideeen hebben laat het gerust weten.

 

Binnenkort meer nieuws...

 

 

» Volgende bericht: 04 juli 2012 om 12:17 - Persbericht: Schaatsteam CRV-Interfarms
« Vorige bericht: 31 januari 2012 om 12:59 - Net te laat in eerste Grand prix wedstrijd