Let op: U gebruikt een browser waarin de weergave van deze website niet optimaal is. Ga naar www.microsoft.com/ie om uw browser bij te werken

Nieuws - Persbericht: Schaatsteam CRV-Interfarms

Geplaatst: 04 juli 2012 om 12:17. Laatste aanpassing: 04 juli 2012 om 12:22.

 

‘Agrarisch team’ CRV-Interfarms is een feit

 

Het marathonschaatsteam Interfarms krijgt het komende schaatsseizoen met CRV een nieuwe hoofdsponsor. Door de komst van deze nieuwe hoofdsponsor krijgt de ploeg niet alleen een nieuwe naam, ‘CRV-Interfarms’, maar ook een andere teamsamenstelling. CRV-Interfarms is het enige ‘agroteam’ in de topdivisie van het marathonschaatsen met de agrarische sponsors CRV en Interfarms. Een logische en mooie combinatie, omdat het marathonschaatsen van oudsher een echte boerensport is.

 

CRV, nieuwe sponsor
CRV is een internationale onderneming op het gebied van rundveeverbetering. De focus ligt daarbij op de ontwikkeling, productie en verkoop van fokkerij- en managementproducten die de bedrijfsvoering van rundveehouders ondersteunen. CRV heeft daarnaast een uitgebreide dienstverlening binnen de rundveehouderij, zoals fokkerijbegeleiding, melkproductieregistratie en kunstmatige inseminatie.
De rijders van CRV-Interfarms tonen doorzettingsvermogen, teamwork en resultaatgerichtheid. Als coöperatie herkent CRV zich helemaal in die mentaliteit, omdat ze net als de rijders van CRV-Interfarms in samenwerkingsverband en met uithoudingsvermogen voor de beste prestaties gaat. CRV heeft daarom besloten om voor het komende schaatsseizoen hoofdsponsor te worden van het team CRV-Interfarms.

 

Interfarms
Interfarms is specialist in emigratiebegeleiding van agrarisch ondernemers en bemiddelt ook bij buitenlandse investeringen in landbouwgrond en beheer daarvan. Dankzij een groot netwerk van aankoopbegeleiders worden Nederlandse boeren en investeerders in diverse landen deskundig en volledig begeleid.
Vanaf 2009 sponsort Interfarms het schaatsteam. Begonnen als vriendenploeg, nu uitgegroeid tot een professioneel schaatsteam op topniveau. ‘Interfarms is zeer verheugd met de komst van CRV als hoofdsponsor van de ploeg. We zijn beiden actief in de agrarische sector en we delen een gezamenlijke schaatspassie.’, aldus Hendrik Jan Achterhof van Interfarms. ‘We hebben een geweldig schaatsseizoen achter de rug. De uitbreiding van het sponsorschap geeft de ploeg de mogelijkheid hun talenten nog verder te benutten.’
Nieuwe aanwinst

 

Een nieuwe aanwinst voor CRV-Interfarms is Peter Nauta. Peter is werkzaam als inseminator bij CRV en sluit zich voor het komende seizoen aan bij CRV-Interfarms. Nauta: ‘Dit is een droom die uitkomt om te schaatsen met mijn werkgever op mijn pak.’ Al eerder werd duidelijk dat Peter van de Pol en Pim Cazemier de ploeg komen versterken. Daarmee is de samenstelling van CRV-Interfarms nu als volgt: Sander Kingma, Ruud Borst, Peter Nauta, Peter van de Pol, Pim Cazemier en Frank Woltman. De ploegleider van CRV-Interfarms is Ynco de Vries.

 

 

» Volgende bericht: 11 februari 2013 om 10:05 - de Website in nieuwe kleuren!!
« Vorige bericht: 11 april 2012 om 12:24 - Een nieuwe ploeg!!