Let op: U gebruikt een browser waarin de weergave van deze website niet optimaal is. Ga naar www.microsoft.com/ie om uw browser bij te werken

Nieuws - Snelle wedstrijd in Rijssen

Geplaatst: 12 september 2011 om 10:57.

Afgelopen weekend stond er voor mij weer een skeelerwedstrijd op het programma en wel in Rijssen. Het was al weer een tijdje geleden dat ik een wedstrijd had gereden, dus even afwachten hoe ik er voor zou staan. Daarnaast was het een lastig parcours wat niet geheel op mijn lijf geschreven was. Er zat namelijk een klim in en een snelle lastige afdeling en maar weinig meters vlak.

De wedstrijd begon dan ook erg snel en er was geen tijd om te herstellen van de inspanningen die je leverde. In het begin kon ik me goed voorin handhaven en het tempo goed volgen. Namens Wadro stond ook Jochem Uithoven aan de start en Pieter Jan van Eck die op skeelers voor een andere ploeg rijdt. Voor Jochem ging het op een gegeven moment te hard en moest hij een ronde laten lopen. Halverwege de wedstrijd werd er even hard doorgereden waardoor ik ook de aansluiting met het peloton verloor. Ik heb me toen in laten lopen door het peloton om zo met een ronde achterstand de wedstrijd toch proberen uit te rijden. Dit lukte me met een 25ste plaats en zo kan ik toch tevreden zijn over deze wedstrijd. Pieter Jan wist zich wel goed te handhaven en werd 12de. Het was een lastige wedstrijd voor mij, maar in aanloop naar het schaatsseizoen een goede test om in wedstrijdverband te trainen.

 

Komend weekend staat de laatste skeelerwedstrijd van het seizoen op de planning. Deze wedstrijd vindt plaats op Terschelling en is een ronde die mij moet liggen. Ik kijk er naar uit en ik zal me deze week goed voorbereiden op deze wedstrijd.

» Volgende bericht: 21 september 2011 om 11:48 - Wind en Regen op terschelling
« Vorige bericht: 05 september 2011 om 10:48 - Trainen met als onderkomen een kasteel!