Let op: U gebruikt een browser waarin de weergave van deze website niet optimaal is. Ga naar www.microsoft.com/ie om uw browser bij te werken

Nieuws - Trainen met als onderkomen een kasteel!

Geplaatst: 05 september 2011 om 10:48. Laatste aanpassing: 05 september 2011 om 17:37.

Afgelopen week verbleven we met de voltallige Wadro schaatsploeg in Limburg om daar een trainingsweek af te werken. Bij aankomst in het van der Valk hotel bleek dat we de kamers in Kasteel Terworm toegewezen hadden gekregen. Het waren erg ruime kamers en een mooie locatie om vanuit te trainen.

We hebben de hele week goed weer gehad om veel kilometers op de fiets te maken. Voor mij waren de heuvels eerst weer even wennen, maar na een paar dagen ging dat al beter. Wel merkte ik dat ik nog niet in topvorm verkeer en nog steeds een kleine achterstand heb op mijn ploeggenoten. Dit merkte ik vooral tijdens de vele beklimmingen van heuvels als de Fromberg, Loorberg, Cauberg, Eyserenbosweg en de Keutenberg. Ik miste nog de explosiviteit om echt hard om hoog te fietsen. Dit verbaasde me niet omdat ik nog maar weinig interval trainingen heb gedaan. Wel merkte ik dat het met mijn duurvermogen wel weer goed zit. De lange ritten verteerde ik goed en dat geeft natuurlijk wel vertrouwen.

 

Het was goed om met de hele ploeg deze trainingsweek af te werken en zo weer dichter naar elkaar toe te groeien. Dit zorgt voor een goede basis om straks op het ijs goede prestaties te kunnen neerzetten. Voor mij was de week best zwaar, maar een goede investering richting het nieuwe seizoen. De komende weken zullen we weer veel gaan skeeleren om de laatste stap richting het seizoen te zetten. Vanaf oktober zullen we de schaatsen weer uit het vet halen om dan echt van start te gaan.

 

 

 

» Volgende bericht: 12 september 2011 om 10:57 - Snelle wedstrijd in Rijssen
« Vorige bericht: 23 augustus 2011 om 14:17 - Xnoizz Flevo Festival 2011, even wat anders..