Let op: U gebruikt een browser waarin de weergave van deze website niet optimaal is. Ga naar www.microsoft.com/ie om uw browser bij te werken

Nieuws - Xnoizz Flevo Festival 2011, even wat anders..

Geplaatst: 23 augustus 2011 om 14:17.

Het afgelopen weekend vond het Xnoizz Flevo Festival 2011 plaats in Bussloo, vlak bij Apeldoorn. Dit Christelijke festival met Faith, Friends en Music wordt al vele jaren georganiseerd en ik mag hier al 10 jaar aan meewerken. Zo ook weer dit jaar. In een team van 6 mensen ben ik als sitemanager verantwoordelijk dat het programma tijdens het festival goed verloopt. Het zijn een aantal drukke dagen, maar deze geven me zeer veel energie en zorgen dat de batterij weer helemaal wordt opgeladen! Even een week niet aan sport hoeven denken en te doen is dan even heerlijk. Het festival was weer bijzonder dit jaar met de komst van Prinses Maxima, goede bands en een geweldige Outburst.

 

Na dit festival gaat de blik weer op het sporten en pak ik deze week de trainingen weer op. Komend weekend vertekken we dan al weer met de ploeg naar limburg voor een trainingsweek op de fiets. We zullen daar verblijven op het Van der Valk Kasteel in Heerlen. Ik kijk er naar uit om weer lekker te fietsen in de Limburgse heuvels en hou jullie van die ontwikkelingen op de hoogte..

 

 

» Volgende bericht: 05 september 2011 om 10:48 - Trainen met als onderkomen een kasteel!
« Vorige bericht: 23 augustus 2011 om 14:07 - Licht definitief op groen na second opinion