Let op: U gebruikt een browser waarin de weergave van deze website niet optimaal is. Ga naar www.microsoft.com/ie om uw browser bij te werken

Nieuws - Gala's, feestjes en uitjes

Geplaatst: 15 maart 2011 om 21:51.

Nu het schaatsseizoen is afgelopen en het sporten even op de achtergrond staat zijn er gelukkig genoeg andere dingen te doen. Naast het afspreken met vrienden en familie maken zijn er ook een aantal gala's , feestjes en andere uitjes die op het programma staan.

Zo hebben we volgende week een etentje en evaluatie met het Wadro schaatsteam en vindt er op 1 april het marathon gala plaats in Ridderkerk. Van der Valk, onze supplier bij de schaatsploeg, verzorgt deze avond waar de prijzen voor de beste schaatsers van het jaar worden uitgereikt. Daarnaast ben ik uitgenodigd om aanwezig te zijn bij het sportgala in Utrecht. Daar worden de prijzen voor beste sporters van de provincie Utrecht worden uitgereikt.

Om nog beter te weten wat onze sponsor, Wadro, nu precies doet zijn we uitgenodigd om in de staalfabriek in Belgie te komen kijken hoe daar alles in zijn werk gaat. Een leuk uitstapje om meer te weten over onze sponsor.

 

De komende weken is er dus nog genoeg te doen voor mij. Na deze leuke uitstapjes hoop ik het sporten weer op te pakken en me te richten op de zomer en het nieuwe seizoen. De verhalen over alle uitstapjes zal ik zeker weer melden...

» Volgende bericht: 31 maart 2011 om 19:17 - Peter van de Pol nog onzeker over zijn toekomst als topsporter.
« Vorige bericht: 07 maart 2011 om 21:56 - Einde van het seizoen