Let op: U gebruikt een browser waarin de weergave van deze website niet optimaal is. Ga naar www.microsoft.com/ie om uw browser bij te werken

Nieuws - Einde van het seizoen

Geplaatst: 07 maart 2011 om 21:56.

Met de Mass-start van afgelopen zondag in Thialf Heerenveen is er nu definitief een einde aan het marathon schaatsseizoen gekomen. Voor mijzelf was het seizoen al afgelopen na de wedstrijden op de Weissensee. Nu is dus voor alle wedstrijdrijders een einde gekomen aan een seizoen met weer natuurijs wedstrijden in Nederland! Hierdoor was de kalender weer behoorlijk vol en werd het een zwaar seizoen met veel wedstrijden.

 

Hiermee is ook het eerste seizoen van de nieuwe Wadro ploeg ten einde gekomen. Een seizoen waar we als ploeg 1 landelijke wedstrijd hebben gewonnen en ruim 10 podiumplekken hebben behaald. We hebben helaas al snel afscheid moeten nemen van Cees Juffermans en ook Ruud Aerts kampte met een blessure. Daarnaast waren Ralf Zwitser en Martijn van Es het hele seizoen erg goed in vorm. Halverwege het seizoen hebben we nog versterking gekregen van Kai Reus, die met zijn Wielren achtergrond de nodige ervaring met zich mee nam. Voor mij kwam helaas ook vervroegd een einde aan het seizoen. Maar met de ervaringen die ik het afgelopen seizoen heb opgedaan kan ik weer verder kijken naar het nieuwe seizoen! Eerst weer een zomer waarin we als ploeg verder gaan bouwen om de resultaten van het afgelopen seizoen te overtreffen. Hierin neemt Jochem Uithoven de plaats in van Cees en zal Sjaak Schipper zich samen met Kai in de eerste divisie te bewonderen zijn.

 

Genoeg reden dus om uit te kijken naar een nieuwe winter met hopelijk weer natuurijs in Nederland!

» Volgende bericht: 15 maart 2011 om 21:51 - Gala's, feestjes en uitjes
« Vorige bericht: 18 februari 2011 om 09:32 - Laatste wedstrijd van het seizoen, al geweest