Let op: U gebruikt een browser waarin de weergave van deze website niet optimaal is. Ga naar www.microsoft.com/ie om uw browser bij te werken

Nieuws - Spanning in Competitie!

Geplaatst: 24 oktober 2011 om 19:13.

Vorige week vond de eerste wedstrijd voor de competitie plaats in Amsterdam. Ik reed deze wedstrijd niet omdat Wadro een ploeg van 6 sterke rijders heeft en er op kunstijs maar 4 per wedstrijd mogen starten. In deze wedstrijd wist Ralf Zwitser het leiderspak te behalen en als 2e te finishen. Een zeer goed begin voor ons als ploeg.

 

Dit weekend stond de tweede wedstrijd op het programma in Heerenveen. We wilden het leiderspak natuurlijk verdedigen in deze wedstrijd. Zo lukte het Ralf om tijdens de tussen sprints een aantal punten te pakken en wij als ploegmaten hem daarbij te helpen. We kregen echter geen grip op de wedstrijd waardoor toch 2 rijders van Bam een ronde voorsprong konden nemen. Na de finish mocht Ralf nog wel naar het podium om opnieuw een leiderstrui in ontvangst nemen, maar nu 2 dagen later blijkt dat de jury een fout heeft gemaakt en Ralf alsnog zijn trui kwijt is. 

 

Dit is erg jammer voor ons als ploeg. De volgende wedstrijd op mijn thuisbaan Utrecht zullen we er als ploeg weer alles aan doen om de trui terug te pakken en/of om een overwinning in de wacht te slepen.

 

Zo is het seizoen met veel spanning begonnen en komen er hopelijk nog genoeg mooie wedstrijden voor het publiek en ons al Wadro ploeg.

 

 

» Volgende bericht: 24 oktober 2011 om 19:31 - Klaar voor de winter!
« Vorige bericht: 11 oktober 2011 om 15:39 - Persoonlijk Record op 5000meter langebaan