Let op: U gebruikt een browser waarin de weergave van deze website niet optimaal is. Ga naar www.microsoft.com/ie om uw browser bij te werken

Nieuws - 3 weken zomerijs en 1 week vakantie!

Geplaatst: 18 juli 2011 om 17:47.

Het is een paar weken stil geweest, doordat ik een aardig druk programma had. Hierbij dan ook de update van wat ik heb gedaan.

Zoals te lezen was in mijn vorige bericht stonden er 3 weken zomerijs op het programma. We verbleven 3 x 3 dagen met de Wadro schaatsploeg in het Van der Valk hotel in Emmeloord. Iedere ochtend stonden we op het ijs en s'middags stond er een fietstraining op het programma. De eerste ijstraining was nog wel erg wennen, maar met iedere training ging het beter. Deze periode heb ik dan ook gebruikt om mijn nieuwe Viking schoenen te testen en hieraan te wennen en om verder aan mijn techniek te werken. In het begin heb ik me nog wat rustig gehouden omdat ik nog maar weinig intensieve trainingen had gedaan, maar al snel bleek dat ik toch goed mee kon komen met mijn teamgenoten. De fietsritten die we hebben gemaakt stonden vooral in het teken van herstellen en wat extra duur kilometers maken. Als team was het ook weer goed om een periode intensief met elkaar te trainen om elkaar nog beter te leren kennen en beter op elkaar ingespeeld te raken.

Het was een zwaar blok, maar ik ben erg tevreden hoe ik deze ijsperiode door ben gekomen. Ik kijk er dan ook naar uit om straks in de herfst weer het ijs op te staan.

Na deze weken van trainen stond er een rustweek op het programma. Deze heb ik gebruikt om een week naar Oostenrijk op vakantie te gaan. De fiets ging natuurlijk mee en ik heb een paar leuke ritten kunnen maken. Deze vakantie week stond echter wel in het teken van veel rusten en genieten van de omgeving. Ik heb een erg goede week gehad en ben nu weer helemaal klaar om met het volgende trainingsblok te beginnen. Ook hoop ik mijn eerste skeelerwedstrijd te gaan rijden na de periode van rust en opbouwen.

 

Hieronder nog een foto van de Rechensee waar we de komende winter hopen te schaatsen, maar waar het ijs nu nog niet dik genoeg was ;-)

» Volgende bericht: 20 juli 2011 om 20:41 - Op zoek naar de juiste zit
« Vorige bericht: 19 juni 2011 om 19:54 - Zomerijs?!